Buat Duit – Hanya Klik Iklan

Klik dan tekan join

Assalamualaikum,dan salam sejahtera…..

Saya harap anda sudi meluangkan masa anda selama 5 minit. INGIN SAYA JELASKAN DI SINI, ANDA TIDAK PERLU BAYAR DAN SAYA TIDAK AKAN MEMINTA SEBARANG BAYARAN DARIPADA ANDA.

SIAPA KATA SEMUA PROGRAM TAMBAH PENDAPATAN DI INTERNET KARUT DAN TIPU?

Saya ingin berkongsi sesuatu yang baru satu perniagaan “Part-Time” cara mendapat duit tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet.Perniagaan ini amat sempurna dan boleh difahami kerana ianya dari Malaysia.Sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan ini telah berjaya.

Pernahkah anda dengar atau menemui program ini sebelum ini? Seandainya pernah, adakah sama dengan apa yang akan saya terangkan ini?

Ia bukan perniagaan hartanah juga bukan perniagaan jualan kereta,tetapi ia amat berkesan lagi berkuasa.Ianya adalah perniagaan yang memerlukan sedikit masa dan tiada risiko.Ianya amat mudah.Anda akan dibayar setiap kali anda melayari iklan,sesiapa sahaja boleh melakukannya.Iklan semuanya dari syarikat-syarikat ternama di Malaysia, seperti Utusan Malaysia, Bernama, MAS, Warner Music,MTV dan sebagainya.

Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik iklan sahaja. Tidak kira anda pelajar pengangur, kakitangan kerajaan, swasta, pekerja anda boleh menyertainya. Anda tidak rugi apa apa.

Komisen anda akan dibayar terus ke akaun anda tidak kira samada Maybank, CIMB, Publik Bank, BSN atau apa saja bank yang ada di Malaysia, anda cuma perlu pilih akaun mana yang anda mahu. Tidak perlu tunggu check.. DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!!!!

Sebelum saya jelaskan adalah lebih baik anda Daftar dulu baru senang faham sambil anda membaca penerangan ini:

>>DAFTAR PERCUMA SEKARANG!! SILA KLIK LOGO CASH88.COM<<

Klik dan tekan join

PENGENALAN

Memperkenalkan satu program tempatan “KLIK & BACA IKLAN” berbayar.
Program ini telah bertapak di Malaysia sejak 2003, namun popularitinya agak perlahan kerana “mindset” orang-orang kita yang memang suka KAYA cepat.. Oleh itu SKIM CEPAT KAYA merupakan paling popular. Namun tahun 2005 membuka mata orang-orang kita dengan kehadiran program KLIK dan di bayar dari negara barat. Program-program itu biasanya mengenakan bayaran pendaftaran dan pulangan dibayar melalui PayPal/cek. Kini CASH88 merupakan pertama di Malaysia yang menyediakan bayaran TUNAI terus ke akaun bank anda. Bayaran dibuat pada setiap awal bulan dan tempoh transasi ke akaun anda memakan masa 7 hari berkerja. Bank yang tersenarai buat masa ini ialah :

Klik dan tekan join

Affin Bank
Ambank
Bank Rakyat
BCB Bank
BSN
Citibank
Eon Bank
Hong Leong Bank
HSBC
Maybank
OCBC Bank
Public Bank
RHB Bank

CASH88 setakat ini berjaya mendapat 65 sponsor dan iklan-iklan sponsor inilah yang kita perlu KLIK setiap hari (jumlah sponsor akan bertambah dari masa kesemasa). Setakat ini CASH88 telah mendapat sponsor dari semua akhbar tempatan, MAS, Air Asia, Semua bank yang tersenarai di atas, Yahoo, Google, MSN, dan beberapa buah hotel ternama di Malaysia. Setiap kali anda KLIK iklan(samada anda BACA ataupun tidak) akan diberi 20 point.Satu iklan anda hanya boleh KLIK sekali sahaja sehari. Maksudnya, sehari anda akandapat lebih kurang 1320 point.

Klik dan tekan join

Ada unsur RIBA? Tidak sama sekali. RIBA muncul hanya bila anda dijanjikan pendapatan tetap setiap bulan walaupun tanpa berbuat sesuatu..Tapi kami di CASH88 tidak akan membayar anda apa apa pun jika anda tidak RAJIN klik iklan di laman web kami setiap hari..Macam mana CASH88 bayar anda? Setiap sponsor kami akan memberi anda komisyen setiap kali anda membaca iklan mereka kerana anda merupakan pelanggan berpotensi mereka..Sekurang-kurang anda tahu produk terbaru mereka dan hebahkan pula kepada 10 rakan anda yang lain..Bisnes mereka akan terkenal secara tidak langsung…. Mereka memilih CASH88 untuk pengiklanan mereka kerana papaniklan kami murah(sila rujuk laman web utk harga satu ruang iklan) dan juga kami sudah mempunyai ahli berdaftar seramai lebih 60,000 orang..Dan mereka meluangkan masa 20 minit sehari untuk KLIK iklan
di CASH88.

ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?

Maaf ini BUKAN pelaburan internet atau skim cepat kaya? Ingat, pelaburan internet adalah HARAM. Anda tidak perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacanya.

DUIT PERCUMA?DAFTAR PERCUMA? SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA?

Dari pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan ribuan ringgit setahun untuk mengiklan produk dan perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos yang mereka keluarkan untuk mengiklan di TV. Akhbar, Banner, Banting dan sebagainya. Kini mereka beralih kepada pengiklanan internet yang lebih murah, efektif dan berkesan. Cash88 adalah sebuah syarikat pengiklanan Internet. Sebagai pembaca, anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka. Kerja anda ialah membaca atau klik banner iklan dari pengiklan sahaja.Ia sebenarnya bukan percuma. Anda dibayar kerana anda bekerja.KERJA ANDA IALAH MEMBACA ATAU KLIK BANNER DARI PENGIKLAN SAHAJA.DAN ANDA AKAN DIBAYAR HANYA UNTUK MEMBACA IKLAN TERSEBUT.

BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?

Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi apabila saya melihat syarikat syarikat yang turut mengiklan dalam cash88.com bukan calang calang syarikat. Antara Syarikat pengiklan tersebut termasuklah Yahoo.com, Google.com, MSN.com, Music.com, Mp3.com, The Star, Utusan Malaysia, Berita Harian dan banyak lagi akhbar akhbar utama. Hampir semua bank di Malaysia seperti Maybank, BSN, Citibank, Publik Bank, AmBank dan banyak lagi, semuanya syarikat syarikat besar. Anda akan dapat melihat senarai pengiklannya selepas mendaftar.ANDA TIDAK AKAN DIKENAKAN APA-APA BAYARAN UNTUK MENDAFTAR ATAU APA-APA BAYARAN UNTUK MENYERTAI PROGRAM INI,TETAPI SEBALIKNYA ANDA AKAN DIBAYAR SETELAH MENYERTAI PROGRAM INI.

KALAU BEGITU MUDAH, APAKAH SYARATNYA UNTUK MENYERTAI?

AKAUN BANK
Apa sahaja jenis akaun bank pun boleh, Maybank, BSN, Citibank, Public Bank, AmBank semua boleh. Akaun ini digunakan untuk membayar komisen anda. Tidak perlu tunggu cek.DUIT TERUS KE AKAUN ANDA.

EMAIL
Anda mestilah ada akaun email yang sah / aktif. Apa saja jenis email pun boleh seperti yahoo, Google, Hotmail. Ia penting sebab ada juga iklan yang akan dihantar terus ke amail anda untuk anda baca.

10 TAJAAN LANGSUNG
Untuk melayakkan anda boleh menukar POINT kepada DUIT anda mestilah MENAJA 10 orang tajaan terus (direct line) yang aktif serta mempunyai akaun bank yang sah. (anda boleh taja sebanyak yang anda mahu. Semakin banyak anda taja semakin banyak POINT yang akan anda dapat).Untuk mendapatkan downline, bukannya susah.Lagipun pendaftaran percuma sahaja.

Klik dan tekan join

Advertisements
%d bloggers like this: